Fireta de Santa Llúcia 19-20

December 11, 2019

L'alumnat d'infantil va anar a la fireta de Santa Llúcia per veure els paradistes a la plaça Vella, allà van veure les guarniments nadalencs, els tions i les figuretes del pessebre. Després van poder gaudir d'una passejada amb el trenet pels carrers més cèntrics de Terrassa. 

Súper divertit!!

Can Robert - Sortida de tardor Infantil

November 07, 2018

El passat divendres 8 de novembre, l'alumnat d'Infantil va anar a Can Robert. Allà van observar els canvis que es produeixen en el bosc durant la tardor. Van trobar pinyes, fulles d'alzina, bolets... i van observar diferents tipus d'arbres, van conèixer els animals i la vegetació característics en aquest espai natural que envolta la ciutat. Van trobar una gran sorpresa: l'última carta de la Fada Falguera

Pepa Draps P5 (19-20)

September 26, 2019

L'alumnat de P5 ha fet el taller " La Pepa Draps". Aquesta "nina" ens ha presentat els materials dels quals està feta: cotó, seda i llana. Tot jugant, hem aprés i a la vegada ens ha ajudat a comprendre una mica millor la Unitat Didàctica que estem treballant, "El material escolar: d'on surt?" 

Berenar de P3

September 08, 2019

El dimarts, en un berenar ple de somriures, mestres i famílies els més petits van poder gaudir d'una estona per visitar la seva futura escola. Us desitgem a tots i totes un gran curs!

Marineland

June 13, 2019

L'alumnat d'Infantil ha realitzat una sortida al parc Marineland de Palafolls, com a cloenda del projecte i com a sortida de final de curs. Allà han pogut conèixer animals marins i gaudir de l'espectacle del dofins, lleons marins  i ocells. 

Casa Alegra de Sagrera

May 15, 2019

L'alumnat d'infantil va realitzar una sortida a la Casa Alegra de Sagrera. Va ser una visita teatralitzada en anglès, on els hi van explicar la història de la casa i dels la família que hi vivien.

Mona de Pasqua

April 11, 2019

El dia 12, l'alumnat d'Infantil va realitar la tradicional Mona de Pasqua. Van quedar fantàstiques!!

Espai natural de la Murtra

April 08, 2019

El dia 9 d'abril l'alumnat d'infantil va gaudir d'una bonica sortida a l'espai natural de la Murtra, dins del parc natural del Delta del Llobregat. Els hi van explicar la important biodiversitat existent en aquest espai humit, així com el procés de control de les aus que passen temporades o tot l'any en aquest magnífic indret.

Taller de cuina P3

April 01, 2019

Per concloure el projecte que ha realitzat Infantil: "les meves arrels", l'alumnat de P3 ha realitzat un taller de cuina amb els pares i mares. Van anar a comprar els productes al mercat, van parlar sobre els productes de la nostra alimentació Mediterrània i per últim van realitzar la recepta de l'HUMMUS. Va ser una tarda molt gratificant!!

 

Pepa Draps

September 25, 2017

L'alumnat de P5 ha fet el taller " La Pepa Draps". Aquesta "nina" ens ha presentat els materials dels quals està feta: cotó, seda i llana. Tot jugant hem aprés i a la vegada ens hi ha ajudat a comprendre una mica millor la Unitat Didàctica que estem treballant, "El material escolar: d'on surt?

Toc,toc, Déu vos guard!

May 09, 2018

Sortida de l'alumnat d'Infantil a la Seu d'Ègara, per conèixer a través d'un conte aquest magnífic monument de la nostra ciutat ciutat.

Projecte: un arbre per a una bona infància

March 06, 2018

El dimecres 7 de març al matí, l’alumnat d’Infatil  va participar en el Projecte Arbre, “Un arbre per una bona infància”. Aquesta activitat va consistir en una trobada entre l’alumnat de la nostra escola, de l'escola Liceo d'Egara  i els membres de l’Avv. Vallparadís per plantar una magnòlia en el parc de Vallparadís, més  concretament davant del Museu Tèxtil.

Es vol impulsar aquest Projecte  com  una eina per educar als infants en la sensibilització vers l’ecologia i el medi ambient, sent l’arbre l’element tangible  que ens interrelaciona amb el Triangle de la Vida (Aire Pur/Aigua Neta/Boscos).

Fireta de Santa Llúcia

December 14, 2017

Els dijous 16 de novembre l'alumnat d'infantil va poder gaudir d'un espectacle de teatre a l'escola. Van conèixer com és la vida en el camp, quins insectes podem trobar, les plantes que podem cultivar i les eines que s'utilitzen per treballar el camp. Va ser una obra entranyable i bonica!!

Nova aula de P4

September 12, 2017

Per aquest nou curs 2017-2018 hem realitzat una remodelació de l'aula de P4. Hem creat un nou espai  dividit en diferents ambients,  perquè els nostres alumnes d'infantil gaudeixin d'un espai més acollidor i millorar els processos educatius i d'aprenentatge.

Zoo de Barcelona

June 01, 2017

L'alumnat d'infantil va anar al zoològic de Barcelona  com a cloenda del projecte del tercer trimestre i com a sortida de final de curs. Allà, van poder observar les característiques morfològiques dels animals dels que hi havien parlat a l'aula, i que havien pogut observar en fotografies i en vídeos. A més a més, van compartir una estona amb els amics i companys.

Please reload

Direcció: C/Major de Sant Pere, 19

Telèfon: 93 783 93 30

Email: direccio@santateresaterrassa.org

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle